Info & Kontakt

A fotózás iránti régi, de sokáig hobbi szintű rajongásom pár évvel ezelőtt a koncertfotózásnak köszönhetően vett egy komoly fordulatot és vált életcéllá, hivatássá. Azóta a koncertfotóimból több kiállítás is nyílt, a fő célom pedig a dokumentálás mellett az, hogy a képek a lehető leghűebben adják vissza egy-egy fellépés hangulatát.

A koncerteken kívűl esküvőket és rendezvényeket fotózok leggyakrabban, de emellett portré vagy igények szerint és a kihívások jegyében bármilyen más jellegű fotózást is szívesen vállalok. Mindezt ésszerű árakon, megbízható minőségben.

Kontakt, infó, ajánlatkérés:
Frank Olivér
30/907-8312
infinitebeat.hu@gmail.com

icon_facebook icon_instagram icon_youtube
Zenekaroknak / előadóknak: az oldalon található képek online (facebook, twitter, instagram) a forrás megadásával és változtatás és utólagos szerkesztés nélkül szabadon megoszthatóak (nem kötelező, de ha kapok egy linket, hogy hol lettek a képek megosztva azt megköszönöm).
Bármilyen jellegű promóciós célokra történő felhasználás esetén kérlek először vegyétek fel velem a kapcsolatot a fenti elérhetőségek valamelyikén.

+ + + + + + + + + + +

Photography portfolio. And photo blog, mostly about concerts, traveling and some other stuff once in a while.

I am a freelance photographer, based in Hungary, but I travel around a lot and I am available for concert and tour photography on request.
If any band / artist wants to re-post the photos online on facebook, twitter or instagram: as long as the watermarks remains intact, you are free to do so, but please link back either this website or my FB or Insta accounts.

For any kind of promotional use, please contact me first.

+ + + + + + + + + + +

Kiállítások / exhibitions:
2017
From Budapest To Tokyo – solo exhibition @ Pizzica
OGT 2017 – group pop-up exhibition @ OGT
Koncertfotók a föld alól – solo pop-up exhibition @ Fekete Zaj tél
2018
HangKépek – solo exhibition @ Macska

Referencia / Credits:
Tumlare Year’s End Company Dinner 2015, 2016, 2017
All Tumlare Managers’ Meeting 2016 (Tallinn, Estonia)
Tilos Rádió Maraton 2016 & 2017
Tilos Rádió Születásnap 2017
KVLT BP

Published promotional photos:
Schyzzo: Clash – 2017